top of page

Over
Noord

Noord Praktijk Antwerpen werd opgericht in maart 2019 door Maarten Van Autenboer.

Als groepspraktijk streven wij naar toegankelijke zorg voor mensen met milde psychische problemen (1ste lijn) en ernstige psychische/psychiatrische klachten (2de lijn).

Vaak is bij milde klachten een kortdurende behandeling/begeleiding voldoende om terug verder te kunnen.

Bij ernstige psychische/ psychiatrische problemen is een meer uitgebreide en langdurige behandeling noodzakelijk, vaak in samenwerking met andere GGZ professionals, zoals bv. een psychiater. Noord praktijk hecht veel belang aan een goede  samenwerking met uw andere behandelaars. 

Noord Praktijk heeft een bijzondere expertise in het behandelen van verschillende psychische en psychiatrische problemen. Bekijk onze teampagina voor informatie over de specialisatie van onze psychologen.

In 2023 opende Noord praktijk een 2de vestiging in Turnhout. Daar biedt Noord praktijk, naast psychotherapie, ook psychofysieke training voor jongeren en volwassenen aan. 

 

Kwaliteit

Kwalitatieve zorg op maat aanbieden staat centraal in onze werking.

 

Wij werken vanuit diverse psychologische en psychotherapeutische invalshoeken, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een belangrijke meerwaarde kan zijn voor de begeleiding van elke cliënt.

Wij bieden gespecialiseerde zorg en volgen de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen ons vakgebied op de voet, om op deze manier de best mogelijke behandeling te kunnen bieden aan onze cliënten.

Ons team bestaat uit erkende klinisch psychologen die zich verder hebben gespecialiseerd in een psychotherapeutische richting en psychologische consulenten die zich eveneens  verder therapeutisch hebben geschoold.

Privacy & deontologie

Alle psychologen werkzaam binnen Noord Praktijk zijn erkend door de overheid en zijn gebonden aan de deontologische code van de psychologencommissie. Meer informatie over deze deontologische code vindt u hier.

Noord Praktijk hecht veel belang aan uw privacy en het vertrouwelijk behandelen van informatie over uw behandeling. Wij werken conform de richtlijnen van de Europese Algemene Verordening voor Gegevensbescherming (GDPR).

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en de bescherming van uw privacy vindt u hier.

bottom of page