top of page

Word jij onze nieuwe collega?

Noord Praktijk is op zoek naar een gedreven collega-klinisch psycholo(o)g(e) of een psychologisch consulent(e) voor onze praktijk in Turnhout.

 

Noord Praktijk is sinds 2019 een bloeiende groepspraktijk in het Antwerpse die streeft naar toegankelijke zorg voor (jong)volwassenen met milde psychische problemen (1ste lijn) en ernstige psychische/psychiatrische klachten (2de lijn). In 2022 opende een 2de praktijk in Turnhout waar, naast psychotherapie voor volwassen, ook psychofysieke training, individueel en in groep, wordt aangeboden voor jongeren en volwassenen.

Wij werken vanuit diverse psychologische en psychotherapeutische invalshoeken, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een belangrijke meerwaarde kan zijn voor de begeleiding van elke cliënt.

Als zelfstandig psycholo(o)g(e) of psychologisch consulent(e) , in bij- of hoofdberoep, begeleid/behandel je cliënten die zich centraal bij de praktijk aanmelden of rechtstreeks bij uzelf.

Nauw overleg en samenwerking met collega's binnen de praktijk is naar ons idee een belangrijk aspect van het ambulante werk in een groepspraktijk. Maandelijks wordt er een intervisiemoment georganiseerd, waarin ruimte gemaakt wordt voor casuïstiek en verdere ontwikkeling van de visie van de groepspraktijk.

Interesse?

Contacteer Maarten Van Autenboer via maarten.vanautenboer@noordpraktijk.be

bottom of page